Product was successfully added to your shopping cart.
PIŠITE NAM

info@reklameenya.com

POKLIČITE NAS

041 933 981

Namizni nosilci za imena

Namizni nosilci za imena
Pri organizaciji seminarjev, konferenc, sestankov, predavanj in drugih dogodkov je potrebno poskrbeti za identifikacijo in sedežni red udeležencev. Namizni nosilci imen so iz prozornega pleksi stekla. Na notranji strani identifikacijskih stojal so zavihki, kamor se napisi s strani hitro in enostavno vstavijo. Listke s podatki izdelate sami.

Pri organizaciji seminarjev, konferenc, sestankov, predavanj in drugih dogodkov je potrebno poskrbeti za identifikacijo in sedežni red udeležencev.

Namizni nosilci imen so iz prozornega pleksi stekla. Na notranji strani identifikacijskih stojal so zavihki, kamor se napisi s strani hitro in enostavno vstavijo. Listke s podatki izdelate sami.

Namizne tablice so v enostranski in v dvostranski izvedbi. Za količine nad 30 kos izdelamo identifikacijske tablice tudi v dimenzijah po naročilu.

 

Enostranski pleksi nosilci za konference in seminarje

Nosilci imen (artikel VE 31) so zelo primerni za konference, seminarje, predavanja, recepcije. So v različnih dimezijah, od 110x75 mm do 300x110 mm.

Dvostranski pleksi nosilci za konference in seminarje

Pri dvostranskih nosilcih imen sta listka z imeni na obeh straneh. To mogoča enostavno razporejanje in identifikacijo udeležencev raznih dogodkov. Obojestranske identifikacijske tablice za imena (artikel VD 33) so v dimenzijah od 210x75 mm do 300x110 mm.

 

Namizni nosilci za cene in tehnične podatke

 

Stojalca za cene, tehnične podatke, imena in druge informacije se uporabljajo za označevanje v prodajalnah, v izložbah, na sejmih, pri blagajnah, na recepcijah.

Nosilci za cene so enostranski ali dvostranski. So manjših dimenzij kot nosilci imen. Menjava napisov je hitra in enostavna.

 

Enostranski pleksi nosilci, artikel VE 32, so v velikosti 80x50 mm in 100x60 mm.

Enostranska pleksi stojalca, artikel VE 31, so v velikostih 90x50 mm, 100x60 mm, 110x75 mm.

Obojestranski pleksi nosilci, artikel D 33, so v velikosti 100x80 mm.

 

 

 

Pleksi nosilec za cene, artikel VE 32 Pleksi nosilec za cene, artikel VE 31

Več na: http://www.graficne-storitve.com/stojala/pleksi-stojala.html

Kategorija: Koristni nasveti

Komentiranje je onemogočeno